ziggo-logo

Combineer Vodafone met Alles-in-1 van Ziggo

Met een combinatie van geselecteerde abonnementen bij Vodafone en Ziggo profiteer je van gratis extra’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van € 5 korting op élk Vodafone Smart, Red of Black abonnement op jouw adres, gratis dubbele mobiele data voor elk Start, Smart, Red en Black abonnement, een Extra tv-pakket én een Veilig online pakket voor tot wel 20 apparaten?

Sim-only-abonnement

Internet, tv en bellen in één pakket

Ben je regelmatig online, stuur je mails of gebruik je Facebook, dan heb je voldoende aan Alles-in-1 Start. Verwacht je meer van je verbinding, kies dan voor Complete – net als de meeste van onze klanten. De échte internet liefhebbers kunnen hun hart ophalen met 300 Mbit/s internet.

Ook qua tv heb je iets te vergelijken. Bij Start krijg je de standaard mediabox geleverd, terwijl je bij Complete en Max een interactieve Ziggo Mediabox XL krijgt waar je live-tv mee kunt opnemen, pauzeren en terugspoelen. Ook het aantal zenders verschilt per pakket. Kom langs bij ons om een Ziggo pakket af te sluiten.

telefone-img

Beste internetprovider

Om de beste te blijven, verbetert Ziggo continu zijn prestaties. En dat wordt beloond, Ziggo is voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot Beste Internetprovider door Tweakers.

Ziggo’s Internet en Alles-in-1 pakketten zijn met zorg samengesteld, zodat zij voor ieder wat wils hebben. Het loont dan ook om de Ziggo abonnementen te vergelijken qua snelheid, prijs en samenstelling. Graag internet combineren met televisie en/of bellen? Vergelijk dan de Alles-in-1 abonnementen van Ziggo.

mb

Wat je niet wilt missen op tv

Ben je een echte liefhebber van sport, films en series en muziek? Ga da nu op ontdekkingstocht: lees het laatste nieuws van Ziggo Sport, beleef de nieuwste films die je kunt bestellen of die inbegrepen zijn in je abonnement, en geniet van de nieuwste trailers van films en series.

KOM LANGS VOOR EEN ZIGGO ABONNEMENT