SAMSUNG REPARATIE AMERSFOORT

Samsung glas gebroken? direct reparatie!

Ervaart u een paar problemen met uw Samsung? is uw telefoon gevallen en is hierdoor het Samsung scherm gebroken? dan bent u bij Repair n Go Amersfoort (langestraat 70) aan het juiste adres! Een professionele Samsung scherm reparatie en uitstekende service met 180 dagen garantie. Wij repareren alle Samsung modellen voor een scherpe prijs waarbij u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit onderdelen. Wij bieden een klaar terwijl u wacht service dus kom vandaag nog langs! Uw bent bij ons nooit uw telefoon lang kwijt en kunt op een professionele reparatie rekenen!

Repair n Go
Langestraat 70
3811AJ Amersfoort

033-4666088

Repair n Go Baarn

15+ Jaar ervaring & Deskundig advies

Repair n Go voldoet aan alle technische eisen die in de telefoon reparatie branche verplicht zijn gesteld. De reparatie’s worden altijd uitgevoerd door getrainde specialisten. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van uiteenlopende technische defecten zoals bijvoorbeeld het vervangen van het Samsung scherm of  Samsung accu vervangen wanneer deze niet meer lang meegaat. Een veelvoorkomend probleem is dat Samsung telefoons naar mate tijd slecht opladen of niet meer opladen. De oplaadpoort van de Samsung raakt vaak vervuild of beschadigd. Wij hebben de onderdelen op voorraad en lossen dit soort problemen voor u op terwijl uw wacht.

Wij kunnen ook niet zonder onze telefoon!

We weten als geen ander hoe belangrijk je telefoon voor je is! je Samsung glas is gebroken na een val en nu heb je eenmaal schade aan het scherm en je wilt het wel repareren maar je wilt niks kwijt raken en je telefoon niet lang kwijt zijn. Je Samsung is bij ons in goede handen en terwijl jij koffie drinkt repareren wij je telefoon. Niet opsturen en lang wachten dus, dat was iets van vroeger, bij ons kan je vaak na 30 minuten al bellend de winkel weer uit!

Misschien kost je reparatie wel niks?

is uw Samsung thuis gevallen of op reis? Vaak bent u dan verzekerd! Bel even met uw inboedelverzekering of reisverzekering. Soms heb je een eigen risico maar goed alle beetjes helpen toch! Heeft iemand anders hem laten vallen? heeft deze persoon een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering? Wij zijn in ieder geval een erkend reparatiepunt ook voor verzekeringen. U kunt de prijzen doorgeven die op onze website staan vermeld en bij akkoord langskomen voor direct reparatie!

Het scherm van uw Samsung is gebroken en het glas is gebarsten

In de meeste gevallen is uw Samsung nog te gebruiken als het scherm gebroken is. Het glas wat gebroken is maakt de telefoon wel meer kwetsbaar voor waterschade! Een Samsung met waterschade is een veel groter probleem dan alleen een kapot scherm hebben. Uiteindelijk wil je het toch gemaakt hebben. Het beste is om dit zo vroeg mogelijk te doen! Je hebt dan nog geen stof of water in je telefoon en als je er na reparatie een goed hoesje omheen doet is hij weer ready to GO!

Je raakt geen gegevens kwijt!

Een Samsung reparatie van het scherm is hardwarematig dus we komen niet aan de software van je Samsung. Sterker nog, wij vragen nooit om je wachtwoord want deze hebben wij niet nodig. Wij hebben dus geen toegang tot je telefoongegevens en dat vinden we wel prettig want andersom zouden wij dat ook graag willen. Je hoeft je dus niet druk te maken om je gegevens! Een backup maken is wel altijd slim, doe dat dus wekelijks met de computer! Kom snel langs en wij repareren je Samsung met behoud van data!

Mijn Samsung heeft waterschade opgelopen..

Een ongelukje kan alltijd gebeuren. Je Samsung heeft waterschade opgelopen. Alleen wat vlekken in het scherm of misschien is het zo erg dat je Samsung niet meer aangaat? Daar zit je dan met je handen in het haar. Het is nog geen verloren zaak mits je snel bent! Water zorgt namelijk voor oxidatie op het moederbord. Dit proces moet indien mogelijk voorkomen worden en daarom is het van noodzakelijk belang dat er snel een gespecialiseerde reiniging van het moederbord plaats vindt. Bel ons vandaag nog en kom langs voor hulp bij waterschade aan je Samsung!

Schermreparatie binnen 30 min

Reparatie van je Samsung scherm? binnen een half uur geregeld! Altijd met gebruik van originele onderdelen. Verder krijgt u 180 dagen garantie op de reparatie. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs! Repair n Go!

Samsung Reparatie Amersfoort

Technische mankementen zijn altijd vervelend maar geen paniek, wij lossen het direct voor u op in een van onze servicepunten. Loopt uw Samsung vast of heeft u een toegangscode erop die u bent vergeten? Ook voor dit soort zaken helpen wij u graag. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs.

Samsung accu reparatie

Valt uw Samsung snel uit? Naarmate tijd is het logisch dat deze minder lang meegaat en aan vervanging toe is. Wij kunnen de accu van uw Samsung vervangen binnen 30 min.