ABONNEMENTEN

Op onze website kunt u meerdere sim-only providers kiezen en vergelijken. Wij hebben alle providers op onze website en daarom kunt u elk abonnement online vergelijken. Om een goede vergelijking te maken, is het belangrijk om te weten hoeveel belminuten u per maand nodig heeft. U weet dit misschien al en dan is het een goed idee om uw laatste facturen te checken om te kijken hoeveel belminuten u daadwerkelijk gebruikt per maand.

Sim-only-abonnement

Sim-only abonnement

Sim-Only wordt heel veel bij ons afgesloten. U heeft al een telefoon of koopt deze liever los waarna u alleen nog betaalt voor het abonnement. Sim-Only abonnementen hebben we maandelijks opzegbaar of voor de duur van 12 of 24 maanden. Kom langs voor meer informatie.

telefone-img

Abonnement met telefoon

Bij een abonnement met telefoon is het belangrijk te kijken wat u precies nodig heeft. Samen kunnen we ook naar de laatste paar facturen en kiezen we een passend abonnement voor u. Omdat wij onafhankelijk zijn en dus alle merken en providers leveren kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

mb

Hoeveel MB heb ik nodig?

Gebruikt u uw telefoon meer voor internet dan om te bellen? Dan bent u net als de meeste mensen. Je kan tegenwoordig zoveel meer dan alleen bellen en we maken daar allemaal volop gebruik van. Het is daarom belangrijk een passende databundel te nemen. Bij de grote providers is het vaak zo dat u nog steeds kunt internetten als u uw data-bundel overschrijdt maar met een lagere snelheid. Bij de kleinere en goedkopere providers is op ook echt op en ga je vaak betalen per MB wat de kosten erg doen stijgen.
Kom langs en we kijken samen naar een passend abonnement voor u!

AFSPRAAK MAKEN OM TE VERLENGEN.