tmobile-banner
t-mobile-logo

Een T-Mobile-abonnement afsluiten of verlengen

Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om gaat om een abonnementsadvies, een nieuwe telefoon of reparatie, wij hebben altijd een passende oplossing voor je.

In onze winkel bieden we daarbij een zeer uitgebreid en actueel assortiment aan accessoires voor vrijwel alle merken en modellen.

Sim-only-abonnement

Sim-only

T-Mobile sim-only afsluiten doe je in Baarn bij Repair n Go! Sim only van  T-Mobile Stel Samen Stel Bij wordt bij ons heel veel afgesloten. U heeft al een telefoon of koopt deze liever los waarna u alleen nog betaalt voor het abonnement. Sim-Only abonnementen hebben we maandelijks opzegbaar of voor de duur van 24 maanden. Kom langs voor meer informatie.

telefone-img

T-Mobile abonnement met toestel

Bij een T-Mobile abonnement met telefoon is het belangrijk te kijken wat u precies nodig heeft. Samen kijken we naar de laatste paar facturen en kiezen we een passend abonnement voor u. Omdat wij onafhankelijk zijn en dus alle merken en providers leveren kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

mb

Mobiel internet voor tablet of laptop.

Ben je toe aan een nieuw abonnement met telefoon? Kies dan uit 1 GB, 5 GB of 10 GB mobiel internet. Neem Go Unlimited EU als je onbeperkt wilt internetten in binnenland én buitenland. Heb je al een telefoon? Ga dan voor een Sim Only. Liever geen abonnement? Ook met onze PrePaid kun je voordelig internetten.

Altijd en overal zorgeloos online kunnen zijn? Neem dan een mobiel internet abonnement voor je laptop of voor je tablet. Je bent altijd verzekerd van een hoge internetsnelheid, ongeacht de bundel die je kiest. Zo ben je ook met onze Sim Only abonnementen voorzien van 4G-internet. En dat zónder extra kosten voor gebruik van het snelle 4G-netwerk. Wil je alleen 4G-internet voor thuis? Dan is 4G voor Thuis iets voor jou.

Kom langs voor een T-Mobile abonnement.