twitter_logo

Een Tele2-abonnement afsluiten of verlengen

Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om gaat om een abonnementsadvies, een nieuwe telefoon of reparatie, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. In onze winkel bieden we daarbij een zeer uitgebreid en actueel assortiment aan accessoires voor vrijwel alle merken en modellen.

Sim-only-abonnement

Sim-only

Tele2 Sim-Only wordt wellicht het meest bij ons afgesloten. U heeft al een telefoon of koopt deze liever los waarna u alleen nog betaalt voor het abonnement. Sim-Only abonnementen hebben we maandelijks opzegbaar of voor de duur van 24 maanden. Kom langs voor meer informatie.

De prijzen van Tele2 abonnementen kunt u hier vinden.

telefone-img

Ben abonnement met toestel

Bij een Tele2 abonnement met telefoon is het belangrijk te kijken wat u precies nodig heeft. Samen kijken we naar de laatste paar facturen en kiezen we een passend abonnement voor u. Omdat wij onafhankelijk zijn en dus alle merken en providers leveren kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

beste-mobiele-provider-2018

Beste mobiele provider 2017 & 2018

Uit onafhankelijk onderzoek naar providers met eigen netwerken (KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2) is Tele2 als beste uit de bus gekomen. Hoe dan?! Door de beste scores te behalen op de punten die jij het meest waardevol vindt.

Het onderzoek is uitgevoerd aan de hand van de drie belangrijkste aspecten voor een gebruiker: prijs, klantenservice, en het netwerk van mobiele providers.

KOM LANGS VOOR EEN TELE2 ABONNEMENT