Telefoon reparatie - Telefoon scherm reparatie - GSM reparatie

KIES UW MERK

Apple-Logo-black (1)
samsung_logo
huawel_logo
sony_logo
oneplus-logo
lg-logo
nokia_logo
logoappo (1)
wiko-logo
xiaomi-logo

Telefoon scherm reparatie? iPhone batterij snel leeg? Geen paniek. Wij doen dagelijks telefoon reparatie voor klanten door heel Nederland. Particuliere en zakelijke klanten kunnen 7 dagen per week terecht bij ons voor telefoon scherm reparatie.  Maak vandaag nog een afspraak voor telefoon reparatie!

 

telefoon scherm reparatie duur vaak niet meer dan 30 minuten. Velen hebben al hun telefoon laten repareren bij ons. iPhone en Samsung reparatie krijgt u altijd 6 maanden garantie op en we gebruiken vrijwel altijd originele onderdelen. U hoeft alleen een afspraak te maken om gegarandeerd te zijn van eerste hulp.  Het is niet verstandig het scherm gebroken te laten wegens kans op vochtschade. Meer dan 5000 reparaties uitgevoerd per kwartaal door ons.  Bezoek snel onze apple store en onze winkel waar u geen eigen risico hebt bij het uitvoeren van een reparatie en meestal binnen 30 minuten weer buiten staat met een goed werkende telefoon. Wij staan bekend om onze snelle service en professionele iphone scherm reparatie en andere iphone reparaties. Kom snel langs met uw smartphone of tablet

Uw iPhone is stuk en u wilt hem repareren maar geen gegevens kwijt raken. Het moet ook direct gebeuren en niet lang duren. Wij begrijpen dit en wij kunnen ook niet zonder onze telefoon. iPhone scherm reparatie is bij ons altijd zonder verlies van uw gegevens. Wij hebben ook geen toegangscode nodig bij een reparatie en zullen daar dus ook nooit om vragen. Is de software van uw iPhone beschadigd en werkt hij daardoor niet meer goed dan bestaat de kans wel dat uw gegevens verloren gaan en dit geven we altijd vooraf aan.