Samsung scherm gebroken? Direct Samsung reparatie terwijl u wacht!

Professionele reparatie voor uw Samsung en klaar terwijl u wacht? is uw telefoon gevallen en is hierdoor het Samsung scherm gebroken dan bent u bij Repair n Go Utrecht (Londonstraat 8) aan het juiste adres! Een professionele Samsung scherm reparatie en uitstekende service met 180 dagen garantie.

Wij repareren alle Samsung telefoons en tablets voor een scherpe prijs waarbij u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit onderdelen. Wij bieden een klaar terwijl u wacht service dus kom vandaag nog langs! Uw bent bij ons nooit uw telefoon lang kwijt en altijd met behoud van uw gegevens!

Repair n Go

  • Londonstraat 8, 3541 CB Utrecht
  • 030-8783446
reviews iphone reparatie

Bekijk onze reviews15+ Jaar ervaring & Deskundig advies

Repair n Go voldoet aan alle technische eisen die in de telefoon reparatie branche verplicht zijn gesteld. De reparatie’s worden altijd uitgevoerd door getrainde specialisten. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van uiteenlopende technische defecten zoals bijvoorbeeld het vervangen van het Samsung scherm of Samsung accu vervangen wanneer deze niet meer lang meegaat. Een veelvoorkomend probleem is dat Samsung telefoons  naar mate tijd slecht opladen of niet meer opladen. De oplaadpoort van de Samsung raakt vaak vervuild of beschadigd. Wij hebben de onderdelen op voorraad en lossen dit soort problemen voor u op terwijl uw wacht.

girl

We can't do without our phone either!

We know better than anyone how important your phone is to you! your Samsung is no longer working properly and you want to repair it but you don't want to lose anything and you don't want to lose your phone for a long time. Your Samsung is in good hands with us!   We fix your phone while you drink coffee. No sending and long waiting, that was something of the past because with us you can often leave the store after 30 minutes by calling!

make an appointment

iphonex Reparatie

Misschien kost je reparatie wel niks?

is je Samsung thuis gevallen of op reis? Vaak ben je dan verzekerd! Bel even met jouw inboedelverzekering of reisverzekering. Soms heb je een eigen risico afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Heeft iemand anders hem laten vallen? heeft deze persoon een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering? Wij zijn in ieder geval een erkend reparatiepunt ook voor verzekeringen. U kunt de prijzen doorgeven die op onze website staan vermeld en bij akkoord langskomen voor direct reparatie!

Je raakt geen gegevens kwijt!

Een Samsung reparatie van het scherm of Samsung Accu vervangen is hardwarematig dus we komen niet aan de software van je Samsung. Sterker nog, wij vragen nooit om je wachtwoord want deze hebben wij niet nodig. Wij hebben dus geen toegang tot je telefoongegevens en dat vinden we wel prettig want andersom zouden wij dat ook graag willen. Je hoeft je dus niet druk te maken om je gegevens! Een backup maken is wel altijd slim, doe dat dus wekelijks via Cloud of met de computer! Kom snel langs en wij repareren je Samsung met behoud van data!

Mijn Samsung heeft waterschade opgelopen..

Als je de tijd kon terugdraaien had je dat gedaan maar het is nu eenmaal zo. Je Samsung heeft waterschade opgelopen. Alleen wat vlekken in het scherm of misschien is het zo erg dat je Samsung niet meer aangaat? Daar zit je dan met je handen in het haar. Het is nog geen verloren zaak mits je snel bent! Water zorgt namelijk voor oxidatie op het moederbord. Dit proces moet indien mogelijk voorkomen worden en daarom is het van noodzakelijk belang dat er snel een gespecialiseerde reiniging van het moederbord plaats vindt. Bel ons vandaag nog en kom langs voor hulp bij waterschade aan je Samsung.

Samsung Service Reparatie Utrecht Leidsche Rijn

Samsung glas gebroken

Vaak is je Samsung nog te gebruiken als het scherm gebroken is. Het glas wat gebroken is maakt de telefoon wel meer kwetsbaar voor waterschade! Een Samsung met waterschade is een veel groter probleem dan alleen een kapot scherm hebben. Uiteindelijk wil je het toch gemaakt hebben. Het beste is om dit zo vroeg mogelijk te doen! Je hebt dan nog geen stof of water in je telefoon en als je er na reparatie een strakke case bij neemt is hij weer klaar voor gebruik!

mobile-use

Samsung scherm reparatie binnen 30 minuten

Reparatie van je Samsung scherm doen we voor je binnen 30 min. Altijd met gebruik van originele onderdelen. Verder krijgt u 180 dagen garantie op de reparatie. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs! Repair n Go!

mobile-test

Samsung Telefoon Reparatie

Technische mankementen lossen wij voor u direct op in een van onze servicepunten. Loopt u Samsung vast of heeft u een toegangscode erop die u bent vergeten? Ook voor dit soort zaken helpen wij u graag. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs.

mobile-battery

Samsung batterij loopt snel leeg

Valt uw Samsung snel uit? Naarmate tijd is het logisch dat deze minder lang meegaat en aan vervanging toe is. Wij kunnen de accu van uw Samsung vervangen binnen 30 min.