yes-logo

Zakelijke Abonnement Amersfoort

Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden, onpersoonlijke gesprekken, ondeskundige service en uiteindelijk alsnog een nee?

Bij Yes Teecom geloven ze dat het anders kan! U verdient de beste service. Een provider die de zakelijke markt kent. Bij Yes Telecom krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn die u persoonlijk en deskundig te woord staat. Yes Telecom helpt u direct met de zaken waar u zich niet druk om wilt maken, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

Sim-only-abonnement

Vast nummer op uw mobiel

Met een vast nummer op uw mobiel hoeft u nooit meer een gesprek mis te lopen. Oproepen naar uw vaste nummer ontvangt u namelijk gewoon op uw mobiele telefoon. Het ontvangen van oproepen naar uw vaste nummer op uw mobiele telefoon gebeurt volledig automatisch en zonder doorschakelen.

Klanten kunnen u altijd bereiken op uw vertrouwde vaste nummer. Een vast nummer draagt bij aan een professionele uitstraling. Veel klanten hebben meer vertrouwen in een bedrijf als dit ook via een vast nummer bereikbaar is. Ook ervaren zij het bellen naar mobiele nummers nog vaak als duur. Heeft u nog geen vast nummer? Geen probleem. Wij regelen dit voor u

telefone-img

Spraakabonnementen

Onbeperkt bellen in Nederland en de EU? Tegen een vast maandbedrag? Dan heeft Yes Business Unlimited het abonnement voor u. Of wilt u onderling tegoeden van medewerkers delen? Dat kan met Yes GroepsBundels. Wat uw behoeften ook zijn, wij hebben de zakelijke telefonieoplossing.

mb

Data abonnement voor elke apparaat

Ongeacht welk mobiel device u wilt gebruiken hebben ze bij Yes Telecom de juiste data-abonnementen. We kijken naar uw huidige verbruik en bieden de best passende data-oplossing. Ook voor Machine-to-Machine-communicatie helpen we u graag met een passend M2M-abonnement.

KOM LANGS VOOR EEN YES TELECOM ABONNEMENT