Met de Smartphonepolis géén onverwachte kosten en géén gedoe met de reparatie!

Afsluiten van de Smartphonepolis kan bij ons in de winkel! 

Het melden van de schade kan eenvoudig in de winkel en we zijn een geautoriseerd reparatiebedrijf van WertGarantie. Wij rekenen de reparatiekosten direct met hen af, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Schade? Bel ons nu op 035 2082 672 en we lossen het voor u op

LET OP: bij een schadebedrag van meer dan 190,- euro hebben we toestemming nodig van Wertgarantie. Dit duurt gemiddeld 1-2 werkdagen.

telefoon reparatie verzekering inboedel
Telefoon verzekerd via Inboedelverzekering of Reisverzekering?

Vaak is uw telefoon verzekerd binnen het pakket wat u hebt afgesloten voor thuis of op reis. Bel met uw verzekeraar en vraag hiernaar. U kunt de kosten doorgeven die staan op onze website. Bij akkoord maakt de verzekeraar het vaak naar u over en dan kunt u langskomen voor reparatie.
Bel 035 2082 672 en kom vandaag nog langs!

Waar bent u allemaal voor verzekerd?

 • Valschade: Van gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal: Je kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof & inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op zichtbare plaats) is je toestel dan verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen: Wanneer je Apple iPhone geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem: Brand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij electrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade: Of het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of een duik in het zwembad. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade: Dode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt, wanneer ze het iPhone display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & electronische defecten: Ook de gecompliceerde onderdelen in je iPhone zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan – zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten: Defecte touchscreens zijn ook gedekt. Je iPhone functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten? Ook gedekt: je iPhone gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm: De gevoelige electronische onderdelen zijn niet tegen alle weersomstandigheden bestand. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen: Wanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.