banner_mobiel
kpn-logo

FIRST CHOICE IN SUBSCRIPTIONS

Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om gaat om een abonnementsadvies, een nieuwe telefoon of reparatie, wij hebben altijd een passende oplossing voor je.

In onze winkel bieden we daarbij een zeer uitgebreid en actueel assortiment aan accessoires voor vrijwel alle merken en modellen.

Sim-only-abonnement

KPN Sim-only

KPN Sim-Only doe je bij Repair n Go Baarn. Wij zijn dealer van KPN en kunnen u snel helpen aan een passend abonnement. Sim-Only wordt wellicht het meest bij ons afgesloten. U heeft al een telefoon of koopt deze liever los waarna u alleen nog betaalt voor het abonnement. Sim-Only abonnementen van KPN hebben we voor de duur van 12 of 24 maanden. Kom langs voor meer informatie.

De prijzen van KPN abonnementen kunt u hier vinden.

telefone-img

Abonnement met toestel

Bij een KPN abonnement met telefoon is het belangrijk te kijken wat u precies nodig heeft. Samen kijken we naar de laatste paar facturen en kiezen we een passend abonnement voor u. Omdat wij onafhankelijk zijn en dus alle merken en providers leveren kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

mb

De voordelen van KPN Compleet

Ben je klant bij KPN? Dan geniet je van extra veel voordeel met KPN Compleet! Hoe meer abonnementen van KPN je combineert, hoe meer voordeel je krijgt. Hier lees je alles over de mogelijkheden van KPN Compleet en hoe je de producten kunt aanmelden.

€5 extra korting en MB’s delen

Heb je op één adres meerdere mobiele KPN abonnementen, dan krijg je €5 extra korting per mobiel abonnement. Voorbeeld: je hebt al een mobiel abonnement op je adres staan en je sluit nog een extra mobiel abonnement af: dan krijg je in totaal €10 korting. Iedereen krijgt namelijk €5 korting op zijn eigen abonnement. Deze korting komt bovenop de korting die je al op je KPN Mobiel abonnement krijgt. Verder is het mogelijk om je MB’s met elkaar te delen. Handig wanneer je MB’s aan het einde van de maand over hebt en een ander op je adres tekort heeft.

Gratis onderling bellen

Als je meerdere mobiele of vaste KPN-Nummers op je adres hebt, dan bellen alle bewoners van dat adres gratis met elkaar in heel Nederland!

Dubbel zoveel data, ook in de EU

Met KPN Compleet van KPN worden je belminuten, sms’jes en MB’s verdubbeld. De verdubbeling ontvang je wanneer je een vaste internet verbinding naast een mobiel abonnement hebt. Ook krijg je dan per maand €5 extra korting op je mobiele abonnement en kun je het tegoed in de hele EU gebruiken! Bovendien kan je gratis onderling bellen met elk aangemeld telefoonnummer van KPN, zowel vast als mobiel. Sluit je een nieuw abonnement af? Dan kun je de KPN producten direct aanmelden voor KPN Compleet. Klik hier om je producten aan te melden.

EU Bundel

Met KPN kun je in de hele Europese Unie zorgeloos je abonnement gebruiken, zónder extra kosten! Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over roamingkosten en een hoge telefoonrekening. Wanneer je wordt aangesloten op een KPN Zorgeloos abonnement maak je automatisch gebruik van de nieuwe voordelen in de EU. Is je databundel op? Dan wordt het internet in de EU automatisch uitgezet. In Nederland blijf je online op een verlaagde snelheid van 64 kb/s. Heb je al een Zorgeloos-abonnement, maar kan je nog niet verlengen? Ook dan profiteer je van de nieuwe voordelen. Voor €5 per maand zet je EU Uitbreiding aan, waarmee je tijdens een buitenlandse trip je abonnement gebruikt alsof je in Nederland bent. Je kunt dus twee keer zo lang video kijken of luisteren naar je favoriete muziek vanaf je mobiel!

KOM LANGS VOOR EEN KPN ABONNEMENT