dean
dean-logo

Dean-abonnement

Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om gaat om een abonnementsadvies, een nieuwe telefoon of reparatie, wij hebben altijd een passende oplossing voor je.

In onze winkel bieden we daarbij een zeer uitgebreid en actueel assortiment aan accessoires voor vrijwel alle merken en modellen.

Sim-only-abonnement

Sim-only

Sim-Only wordt wellicht het meest bij ons afgesloten. U heeft al een telefoon of koopt deze liever los waarna u alleen nog betaalt voor het abonnement. Sim-Only abonnementen hebben we maandelijks opzegbaar of voor de duur van 24 maanden. Kom langs voor meer informatie.

telefone-img

Abonnement met toestel

Bij een abonnement met telefoon is het belangrijk te kijken wat u precies nodig heeft. Samen kijken we naar de laatste paar facturen en kiezen we een passend abonnement voor u. Omdat wij onafhankelijk zijn en dus alle merken en providers leveren kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

mb

Data abonnement

Overal en altijd mobiel kunnen werken? Stap dan over op het ‘nieuwe werken’. Met onze data abonnementen bent u altijd online en kunt u digitaal werken waar en wanneer u maar wilt. Wilt u weten hoeveel data u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

WAAROM CLOUD TELEFONIE VAN DEAN ONE?

20160725-dean-onepro-hardware-RGB

Cloud telefonie, Hosted Telefonie, IP Telefonie of Hosted VoIP, is definitief doorgebroken en MKB bedrijven stappen massaal over. Verschillende begrippen voor hetzelfde. Wij noemen het cloud telefonie, dean cloud telefonie. dean one biedt cloud telefonie voor ZZP, MKB en Corporate. Voor ieder van deze segmenten heeft dean one een specifiek product.

KOM LANGS VOOR EEN DEAN ABONNEMENT