ZAKELIJKE PROVIDERS

Voor bedrijven bieden wij maatwerkoplossingen. Dit doen wij aan de hand van een uitgebreide analyse van het huidige en verwachte gebruik. Zo heeft u altijd een passend abonnement en komt u niet voor verassingen te staan.

Wij zijn u graag van dienst bij:

  • Mobiel;
  • Vaste Telefonie;
  • Fixed Data;
  • Hosted diensten (KPN EEN, Dean One, Telfort en Vodafone);
  • Cloud oplossingen (Office 365 en Skype for Business);
  • Internet of Things (M2M)

REPARATIE VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Zakelijke klanten genieten van extra service’s zoals gratis Pickup&Return*

HOE WERKT YES TELECOM?

1

Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden, onpersoonlijke gesprekken, ondeskundige service en uiteindelijk alsnog een nee?

Wij geloven dat het anders kan! U verdient de beste service. Een provider die de zakelijke markt kent. Bij ons krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn die u persoonlijk en deskundig te woord staat. We helpen u direct met de zaken waar u zich niet druk om wilt maken, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

2

Spraak

Keuze uit verschillende abonnementen, passend bij uw organisatie.

3

Data

Met toegang tot mobiel internet zijn u en uw medewerkers pas echt productief.

4

Solutions

Onze solutions zijn speciaal voor u ontwikkeld, zodat u zich kan richten op uw bedrijfsvoering

HOE WERKT ONE DEAN?

zakelijk-section-image

Van mobile only tot volledige vast-mobielintegratie

Natuurlijk biedt dean one “mobile only” abonnementen en bundels aan, maar dean maakt het voor bedrijven vooral ook mogelijk om deze mobiele aansluitingen op een verrassend eenvoudige wijze volledig te integreren op een dean cloud telefonie omgeving. Bedrijven kunnen voor een vast (laag) bedrag per maand alle losse abonnementen en bundels van dean one opnemen binnen dean cloud telefonie.

6

Ongekende service

Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dean. Die zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur te bereiken. Voor noodsituaties is de klantenservice 24 uur per dag te bereiken.

7

Dean Onepro.

dean onepro is dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. dean onepro is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Uw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van dean one, die in een beveiligd data center staat. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

8

Dean Remote

Neem uw kantoortelefoon mee op uw smartphone. Met dean remote heeft u altijd en overal toegang tot uw kantoortelefoon en bent u mobiel bereikbaar op uw zakelijke telefoonnummer. U bepaalt zelf hoe en wanneer u bereikbaar wilt zijn: op kantoor, onderweg of thuis.

BENT U ER KLAAR VOOR OM EEN TEVREDEN KLANT TE WORDEN?