Abonnement op Telfort nemen of verlengen

telfort-banner
telfort-logo

Ook uw eerste keuze in abonnementen

Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om gaat om een abonnementsadvies, een nieuwe telefoon of reparatie, wij hebben altijd een passende oplossing voor je.

In onze winkel bieden we daarbij een zeer uitgebreid en actueel assortiment aan accessoires voor vrijwel alle merken en modellen.

Sim-only-abonnement

Telfort Sim-only

Telfort Sim-Only wordt wellicht het meest bij ons afgesloten. U heeft al een telefoon of koopt deze liever los waarna u alleen nog betaalt voor het abonnement. Sim-Only abonnementen hebben we voor de duur van 12 of 24 maanden. Kom langs voor meer informatie.

telefone-img

Telfort abonnement met toestel

Bij een Telfort abonnement met telefoon is het belangrijk te kijken wat u precies nodig heeft. Samen kijken we naar de laatste paar facturen en kiezen we een passend abonnement voor u. Omdat wij onafhankelijk zijn en dus alle merken en providers leveren kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

mb

Data abonnement

Overal en altijd mobiel kunnen werken? Stap dan over op het ‘nieuwe werken’. Met onze data abonnementen bent u altijd online en kunt u digitaal werken waar en wanneer u maar wilt. Wilt u weten hoeveel data u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

KOM LANGS VOOR EEN TELFORT ABONNEMENT