ben

Ook uw eerste keuze in abonnementen

Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om gaat om een abonnementsadvies, een nieuwe telefoon of reparatie, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. In onze winkel bieden we daarbij een zeer uitgebreid en actueel assortiment aan accessoires voor vrijwel alle merken en modellen.

Sim-only-abonnement

Sim-only

Ben Sim-Only wordt wellicht het meest bij ons afgesloten. U heeft al een telefoon of koopt deze liever los waarna u alleen nog betaalt voor het abonnement. Sim-Only abonnementen hebben we maandelijks opzegbaar of voor de duur van 24 maanden. Kom langs voor meer informatie.

De prijzen van Ben abonnementen kunt u hier vinden.

telefone-img

Ben abonnement met toestel

Bij een Ben abonnement met telefoon is het belangrijk te kijken wat u precies nodig heeft. Samen kijken we naar de laatste paar facturen en kiezen we een passend abonnement voor u. Omdat wij onafhankelijk zijn en dus alle merken en providers leveren kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

mb

Betrouwbaar T-Mobile netwerk

Ben maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Het best geteste netwerk van Nederland. Dit is het resultaat van het onafhankelijke onderzoek van P3-group.

T-Mobile heeft het beste netwerk op het gebied van bellen, data, netwerkdekking in grote en kleine steden, maar ook onderweg. P3-Group test jaarlijks de kwaliteit van mobiele netwerken vanuit het oogpunt van de gebruiker. Jij dus. P3-group is een vooraanstaande internationale dienstverlener en doet jaarlijks de P3 connect Mobile Benchmark NL. Een rapport dat is ontwikkeld voor de beoordeling en objectieve vergelijking van de prestaties en servicekwaliteit van de Nederlandse mobiele netwerken.

Ik ben trots dat ik gebruik maak van het netwerk van T-Mobile, en jou een optimale netwerk ervaring kan bieden. Het netwerk heeft landelijke 4G-dekking, de meeste masten in Nederland waardoor de grootste capaciteit beschikbaar is en met 4G krijg je een snelheid tot maar liefst 100 Mbps

KOM LANGS VOOR EEN BEN ABONNEMENT