Nokia

Is het scherm van uw General Mobile gebroken of heeft u aan ander defect aan uw General Mobile telefoon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij repareren uw General Mobile terwijl u wacht en maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen. De meeste reparaties die we doen zijn de General Mobile glas reparatie en General Mobile Accu vervangen.

General Mobile

Uw telefoon dezelfde dag nog gerepareerd

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden. Daarom bieden wij naast de laagste prijsgarantie ook een aantal andere belangrijke garanties, zoals bijvoorbeeld inruilgarantie en omruilgarantie. Onze service gaat verder dan de initiële verkoop. Is een telefoon onverhoopt defect dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt, vaak dezelfde dag nog.

Zorgeloos je iphone reparen

 • 1. Iphone scherm gebroken

  Is het scherm van uw iPhone gebroken? Geen paniek! Wij hebben 15 jaar ervaring in reparatie van telefoons en tablets en kunnen in 99% van de gevallen ook uw scherm vervangen binnen 30 minuten.

 • 2. Stuur hem op

  Wij retourneren je telefoon gratis na reparatie. Stuur hem op en bespaar je tijd en geld. Print de label uit en stuur hem aangetekend op.

 • 3. quick-fix reparatie

  Onze getrainde reparateurs repareren je telefoon of tablet vaak binnen 30 minuten. Wij werken snel en efficiënt. Laat je hem achter dan houden we je het hele proces op de hoogte van de reparatie.

 • 4. U bent weer bereikbaar

  Bepaal zelf hoe wij je apparaat retourneren. Wij zorgen ervoor dat je gerepareerde apparaat veilig aankomt.


Onze klanten aan het woord

iPhone laten vallen, ik belde met vodafone en ik zou hem 2 weken kwijt zijn. Een nachtmerrie dus, kwam via internet bij Optie 1 terecht en ik ging langs en stond weer buiten met een halfuur. Top service!

Wat een service krijg je hier. Ben vrijwel elke telecomzaak in Baarn wel geweest maar hier hebben ze echt verstand van zaken als het op telecom aankomt. Top ga zo door! Jullie zijn een aanwinst voor Baarn.

Heb mijn telefoon gisteren laten repareren hier en ik moet zeggen dat ze goed werk hebben geleverd en snel, kon mijn telefoon na een halfuur weer ophalen.