MICROSOFT REPARATIE AMERSFOORT

Microsoft glas gebroken? direct reparatie!

Heeft u een paar mankementen aan uw Microsoft? is uw telefoon gevallen en is hierdoor het Microsoft scherm gebroken? dan bent u bij Repair n Go Amersfoort (langestraat 70) aan het juiste adres! Een professionele Microsoft scherm reparatie en uitstekende service met 180 dagen garantie. Wij repareren alle Microsoft modellen voor een scherpe prijs waarbij u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit onderdelen. Wij bieden een klaar terwijl u wacht service dus kom vandaag nog langs! Uw bent bij ons nooit uw telefoon lang kwijt en kunt op een professionele reparatie rekenen!

Repair n Go
Kamp 41
3811AJ Amersfoort

033-4768164

Repair n Go Baarn

15+ Jaar ervaring & Deskundig advies

Repair n Go voldoet aan alle technische eisen die in de telefoon reparatie branche verplicht zijn gesteld. De reparatie’s worden altijd uitgevoerd door getrainde specialisten. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van uiteenlopende technische defecten zoals bijvoorbeeld het vervangen van het Microsoft scherm of  Microsoft accu vervangen wanneer deze niet meer lang meegaat. Een veelvoorkomend probleem is dat Microsoft telefoons naar mate tijd slecht opladen of niet meer opladen. De oplaadpoort van de Microsoft raakt vaak vervuild of beschadigd. Wij hebben de onderdelen op voorraad en lossen dit soort problemen voor u op terwijl uw wacht.

cms-image1

Wij kunnen ook niet zonder onze telefoon!

We weten als geen ander hoe belangrijk je telefoon voor je is! je Microsoft glas is gebroken na een val en nu heb je eenmaal schade aan het scherm en je wilt het wel repareren maar je wilt niks kwijt raken en je telefoon niet lang kwijt zijn. Je Microsoft is bij ons in goede handen en terwijl jij koffie drinkt repareren wij je telefoon. Niet opsturen en lang wachten dus, dat was iets van vroeger, bij ons kan je vaak na 30 minuten al bellend de winkel weer uit!

Misschien kost je reparatie wel niks?

is uw Microsoft thuis gevallen of op reis? Vaak bent u dan verzekerd! Bel even met uw inboedelverzekering of reisverzekering. Soms heb je een eigen risico maar goed alle beetjes helpen toch! Heeft iemand anders hem laten vallen? heeft deze persoon een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering? Wij zijn in ieder geval een erkend reparatiepunt ook voor verzekeringen. U kunt de prijzen doorgeven die op onze website staan vermeld en bij akkoord langskomen voor direct reparatie!

Het scherm van uw Microsoft is gebroken en het glas is gebarsten

cms-image2

Vaak is je Microsoft nog te gebruiken als het scherm gebroken is. Het glas wat gebroken is maakt de telefoon wel meer kwetsbaar voor waterschade! Een Microsoft met waterschade is een veel groter probleem dan alleen een kapot scherm hebben. Uiteindelijk wil je het toch gemaakt hebben. Het beste is om dit zo vroeg mogelijk te doen! Je hebt dan nog geen stof of water in je telefoon en als je er na reparatie een goed hoesje omheen doet is hij weer ready to GO!

cms-image3

Je raakt geen gegevens kwijt!

Een Microsoft reparatie van het scherm is hardwarematig dus we komen niet aan de software van je Microsoft. Sterker nog, wij vragen nooit om je wachtwoord want deze hebben wij niet nodig. Wij hebben dus geen toegang tot je telefoongegevens en dat vinden we wel prettig want andersom zouden wij dat ook graag willen. Je hoeft je dus niet druk te maken om je gegevens! Een backup maken is wel altijd slim, doe dat dus wekelijks met de computer! Kom snel langs en wij repareren je Microsoft met behoud van data!

cms-image4

Mijn Microsoft heeft waterschade opgelopen..

Als je de tijd kon terugdraaien had je dat gedaan maar het is nu eenmaal zo. Je Microsoft heeft waterschade opgelopen. Alleen wat vlekken in het scherm of misschien is het zo erg dat je Microsoft niet meer aangaat? Daar zit je dan met je handen in het haar. Het is nog geen verloren zaak mits je snel bent! Water zorgt namelijk voor oxidatie op het moederbord. Dit proces moet indien mogelijk voorkomen worden en daarom is het van noodzakelijk belang dat er snel een gespecialiseerde reiniging van het moederbord plaats vindt. Bel ons vandaag nog en kom langs voor hulp bij waterschade aan je Microsoft!

cms-image5

Schermreparatie binnen 30 min

Reparatie van je Microsoft scherm doen we voor je in minder dan een half uur. Wij maken ten alle tijden gebruik van originele onderdelen. Verder krijgt u 180 dagen garantie op de reparatie. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs! Repair n Go!

cms-image6

Microsoft Reparatie Amersfoort

Technische mankementen lossen wij voor u direct op in een van onze servicepunten. Gaat het niet meer zo soepel? Loopt uw Microsoft vast of heeft u een toegangscode erop die u zich niet meer herinnert? Ook voor dit soort zaken helpen wij u graag. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs.

cms-image7

Microsoft accu reparatie

Valt uw Microsoft snel uit? Naarmate tijd is het logisch dat deze minder lang meegaat en aan vervanging toe is. Wij kunnen de accu van uw Microsoft vervangen binnen 30 min.