WIKO REPARATIE AMERSFOORT

Wiko glas gebroken? direct reparatie!

ervaart u een paar nare problemen met uw Wiko toestel? is uw telefoon gevallen en is hierdoor het Wiko scherm gebroken? dan bent u bij Repair n Go Amersfoort (langestraat 70) aan het juiste adres! Een professionele Wiko scherm reparatie en uitstekende service met 180 dagen garantie. Wij repareren alle Wiko modellen voor een scherpe prijs waarbij u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit onderdelen. Wij bieden een klaar terwijl u wacht service dus kom vandaag nog langs! U bent bij ons nooit uw telefoon lang kwijt en kunt op een professionele reparatie rekenen!

Repair n Go
Kamp 41
3811AJ Amersfoort

033-4768164

Repair n Go Baarn

15+ Jaar ervaring & Deskundig advies

Repair n Go voldoet aan alle technische eisen die in de telefoon reparatie branche verplicht zijn gesteld. De reparatie’s worden altijd uitgevoerd door getrainde specialisten. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van uiteenlopende technische defecten zoals bijvoorbeeld het vervangen van het Wiko scherm of  Wiko accu vervangen wanneer deze niet meer lang meegaat. Een veelvoorkomend probleem is dat Oneplus telefoons naar mate tijd slecht opladen of niet meer opladen. De oplaadpoort van de Oneplus raakt vaak vervuild of beschadigd. Wij hebben de onderdelen op voorraad en lossen dit soort problemen voor u op terwijl uw wacht.

cms-image1

Wij kunnen ook niet zonder onze telefoon!

We weten als geen ander hoe belangrijk je telefoon voor je is! je Wiko glas is gebroken na een val en nu heb je eenmaal schade aan het scherm en je wilt het wel repareren maar je wilt niks kwijt raken en je telefoon niet lang kwijt zijn. Je Wiko is bij ons in goede handen en terwijl u geniet van een lekker bak koffie, repareren wij uw telefoon. Niet opsturen en lang wachten dus, dat was iets van vroeger, bij ons kan je vaak na 30 minuten al bellend de winkel weer uit!

Misschien kost je reparatie wel niks?

Heeft u uw Wiko thuis laten vallen of op reis? Geen paniek! Vaak bent u dan verzekerd! Bel even met uw inboedelverzekering of reisverzekering. Soms heb je een eigen risico maar goed alle beetjes helpen toch! Heeft iemand anders hem laten vallen? heeft deze persoon een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering? Wij zijn in ieder geval een erkend reparatiepunt ook voor verzekeringen. U kunt de prijzen doorgeven die op onze website staan vermeld en bij akkoord langskomen voor direct reparatie!

Het scherm van uw Wiko is gebroken en het glas is gebarsten

cms-image2

Uw Wiko hoeft niet alltijd kapot zijn als het scherm gebroken is, vaak is uw Wiko nog wel te gebruiken. Het glas wat gebroken is maakt de telefoon wel meer kwetsbaar voor waterschade! Een Wiko met waterschade is een veel groter probleem dan alleen een kapot scherm hebben. Uiteindelijk wil je het toch gemaakt hebben. Het beste is om dit zo vroeg mogelijk te doen! Je hebt dan nog geen stof of water in je telefoon en als je er na reparatie een goed hoesje omheen doet is hij weer ready to GO!

cms-image3

Je raakt geen gegevens kwijt!

Een Wiko reparatie van het scherm is hardwarematig dus we komen niet aan de software van je Wiko. Sterker nog, wij vragen nooit om je wachtwoord want deze hebben wij niet nodig. Wij hebben dus geen toegang tot je telefoongegevens en dat vinden we wel prettig want andersom zouden wij dat ook graag willen. Je hoeft je dus niet druk te maken om je gegevens! Een backup maken is wel altijd slim, doe dat dus wekelijks met de computer! Kom snel langs en wij repareren je Wiko met behoud van data!

cms-image4

Mijn Wiko heeft waterschade opgelopen..

Als je de tijd kon terugdraaien had je dat gedaan maar het is nu eenmaal zo. Je Wiko heeft waterschade opgelopen. Alleen wat vlekken in het scherm of misschien is het zo erg dat je Wiko niet meer aangaat? Daar zit je dan met je handen in het haar. Het is nog geen verloren zaak mits je snel bent! Water zorgt namelijk voor oxidatie op het moederbord. Dit proces moet indien mogelijk voorkomen worden en daarom is het van noodzakelijk belang dat er snel een gespecialiseerde reiniging van het moederbord plaats vindt. Bel ons vandaag nog en kom langs voor hulp bij waterschade aan je Oneplus!

cms-image5

Schermreparatie binnen 30 min

Reparatie van je Wiko scherm doen we voor je in minder dan 30 min. En natuurlijk altijd met gebruik van originele onderdelen. Verder krijgt u 180 dagen garantie op de reparatie. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs! Repair n Go!

cms-image6

Wiko Reparatie Amersfoort

Technische mankementen lossen wij voor u direct op in een van onze servicepunten. Loopt uw Wiko vast of heeft u een toegangscode erop die u bent vergeten? Ook voor dit soort zaken helpen wij u graag. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs.

cms-image7

Wiko accu reparatie

Gaat uw batterij niet meer zo lang mee en valt uw Wiko snel uit? Naarmate tijd is het logisch dat deze minder lang meegaat en aan vervanging toe is. Wij kunnen de accu van uw Wiko vervangen in minder dan 30 min.