Samsung service en scherm reparatie

Heeft u een probleem met uw Samsung? Wij repareren Samsung Galaxy telefoons 6 dagen per week. Dit doen aan de Laanstraat 41A in Baarn. Uw telefoon kan vandaag nog gerepareerd worden! Maak een afspraak hieronder of bel ons!

samsung reparatie
Reparatie

Display

60 Reparatie

Waterschade

20

Laadconnector

15 Plaatje telefoon reparatie

Batterij

Meest voorkomende problemen bij toestellen.

Volgens onderzoek heeft één op de vijf smartphone bezitters last van mankementen aan zijn of haar telefoon. Het meest voorkomende probleem waar mensen mee kampen is schade aan het scherm.

Voor een Samsung reparatie bent u aan het juiste adres bij Repair n Go. U kunt uw telefoon voor een reparatie brengen aan de Laanstraat 41A in Baarn waar u kunt wachten tot hij klaar is, of even shoppen. We zitten namelijk midden in het Centrum. U kunt uw kapotte iPhone ook voor reparatie aan ons opsturen mocht het u niet schikken.

Samsung reparatie bij Repair n Go – binnen 30 minuten klaar.

Heeft u problemen met uw telefoon, is uw Samsung gevallen en is hierdoor het Samsung glas gebroken of het scherm kapot gegaan, dan biedt Repair n Go de oplossing met een professionele Samsung scherm reparatie en uitstekende service met 180 dagen garantie. Wij repareren alle Samsung Galaxy’s voor een scherpe prijs waarbij wij hoge kwaliteit garanderen. Wij bieden een klaar terwijl u wacht service dus kom vandaag nog langs! Uw bent bij ons nooit uw telefoon lang kwijt en kunt op een professionele reparatie rekenen.

Ervaring en deskundig advies

Repair n Go voldoet aan alle technische eisen die in de reparatie-branche verplicht zijn gesteld en reparatie’s worden altijd uitgevoerd door specialisten.

Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van diverse technische mankementen en defecten, bijvoorbeeld het vervangen van het Samsung scherm of accu wanneer deze niet meer lang meegaat

Reserveer nu een datum & tijd voor reparatie.

Kenmerken reparatiedienst

  • Gecertificeerde experts
  • Klaar terwijl u wacht
  • Erkend reparateur verzekeringen
  • Service-contract mogelijk voor bedrijven