HUAWEI REPARATIE AMERSFOORT

Huawei glas gebroken? direct reparatie!

Werkt uw Huawei niet meer naar behoren? is uw telefoon gevallen en is hierdoor het Huawei scherm gebroken dan bent u bij Repair n Go Amersfoort (langestraat 70) aan het juiste adres! Een professionele Huawei scherm reparatie en uitstekende service met 180 dagen garantie. Wij repareren alle Huawei modellen voor een scherpe prijs waarbij u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit onderdelen. Wij bieden een klaar terwijl u wacht service dus kom vandaag nog langs! Uw bent bij ons nooit uw telefoon lang kwijt en kunt op een professionele reparatie rekenen!

Repair n Go
Langestraat 70
3811AJ Amersfoort

033-4666088

Repair n Go Baarn

15+ Jaar ervaring & Deskundig advies

Repair n Go voldoet aan alle technische eisen die in de telefoon reparatie branche verplicht zijn gesteld. De reparatie’s worden altijd uitgevoerd door getrainde specialisten. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van uiteenlopende technische defecten zoals bijvoorbeeld het vervangen van het Huawei scherm of  Huawei accu vervangen wanneer deze niet meer lang meegaat. Een veelvoorkomend probleem is dat Huawei telefoons naar mate tijd slecht opladen of niet meer opladen. De oplaadpoort van de Huawei raakt vaak vervuild of beschadigd. Wij hebben de onderdelen op voorraad en lossen dit soort problemen voor u op terwijl uw wacht.

Wij kunnen ook niet zonder onze telefoon!

We weten als geen ander hoe belangrijk je telefoon voor je is! je Huawei glas is gebroken na een simpele val en nu heb je eenmaal schade aan het scherm, je wilt het wel repareren maar je wilt niks kwijt raken en je telefoon ook niet lang kwijt zijn. Je Huawei is gelukkig in goede handen bij ons, terwijl jij koffie drinkt repareren wij je telefoon. Niet opsturen en lang wachten dus, dat was iets van vroeger, bij ons kan je vaak na 30 minuten al bellend de winkel weer uit!

Misschien kost je reparatie wel niks?

is uw Huawei thuis gevallen of op reis? Vaak bent u dan verzekerd! Bel even met uw inboedelverzekering of reisverzekering. Soms heb je een eigen risico maar goed alle beetjes helpen toch! Heeft iemand anders hem laten vallen? heeft deze persoon een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering? Wij zijn in ieder geval een erkend reparatiepunt ook voor verzekeringen. U kunt de prijzen doorgeven die op onze website staan vermeld en bij akkoord langskomen voor direct reparatie!

Het scherm van uw Huawei is gebroken en het glas is gebarsten

Vaak is je Huawei nog te gebruiken als het scherm gebroken is. Het glas wat gebroken is maakt de telefoon wel meer kwetsbaar voor waterschade! Een Huawei met waterschade is een veel groter probleem dan alleen een kapot scherm hebben. Uiteindelijk wil je het toch gemaakt hebben. Het beste is om dit zo vroeg mogelijk te doen! Je hebt dan nog geen stof of water in je telefoon en als je er na reparatie een goed hoesje omheen doet is hij weer ready to GO!

Je raakt geen gegevens kwijt!

Een Huawei reparatie van het scherm is hardwarematig dus we komen niet aan de software van je Huawei. Sterker nog, wij vragen nooit om je wachtwoord want deze hebben wij niet nodig. Wij hebben dus geen toegang tot je telefoongegevens en dat vinden we wel prettig want andersom zouden wij dat ook graag willen. Je hoeft je dus niet druk te maken om je gegevens! Een backup maken is wel altijd slim, doe dat dus wekelijks met de computer! Kom snel langs en wij repareren je Huaweimet behoud van data!

Mijn Huawei heeft waterschade opgelopen..

Als je de tijd kon terugdraaien had je dat gedaan maar het is nu eenmaal zo. Je Huawei heeft waterschade opgelopen. Alleen wat vlekken in het scherm of misschien is het zo erg dat je Huawei niet meer aangaat? Daar zit je dan met je handen in het haar. Het is nog geen verloren zaak mits je snel bent! Water zorgt namelijk voor oxidatie op het moederbord. Dit proces moet indien mogelijk voorkomen worden en daarom is het van noodzakelijk belang dat er snel een gespecialiseerde reiniging van het moederbord plaats vindt. Bel ons vandaag nog en kom langs voor hulp bij waterschade aan je Huawei!

Schermreparatie binnen 30 min

Reparatie van je Huawei scherm is bij ons binnen een half uur geregeld! Altijd met gebruik van originele onderdelen. Verder krijgt u 180 dagen garantie op de reparatie. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs! Repair n Go!

Huawei Reparatie Amersfoort

Technische problemen aan uw telefoon lossen wij direct voor u op in een van onze servicepunten. Loopt uw Huawei vast of heeft u een toegangscode erop die u bent vergeten? Ook voor dit soort zaken helpen wij u graag. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs.

Huawei accu reparatie

Valt uw Huawei snel uit? Naarmate tijd is het logisch dat deze minder lang meegaat en aan vervanging toe is. Wij kunnen de accu van uw Huawei vervangen binnen 30 min.