Service en Reparatie aan uw Huawei

Heeft u een probleem met uw Huawei? Wij repareren Huawei telefoons 7 dagen per week. Dit doen wij 7 dagen per week aan de Kamp 41 in Baarn. Uw telefoon kan vandaag nog gerepareerd worden! Maak een afspraak hieronder of bel ons!

Doctor Phone
Hoofdtelefoon
Doctor Phone
Camera
Doctor Phone
Powerknop
Doctor Phone
Volumeknoppen
Als de knoppen zijn vastgelopen, ontbreekt, of niet reageert en als de mute-knop plakt of is vastgelopen
Doctor Phone
Scherm
Doctor Phone
Home knop
Als de knop niet reageert, af en toe wel en dan weer niet
Doctor Phone
Waterschade
Doctor Phone
Microfoon
Indien de tegenpartij u niet hoort
Doctor Phone
Accu
Doctor Phone
Oplaad connector
Indien het toestel niet meer oplaad en/of het oplaadpunt beschadigd is
Reparatie

Display

60 Reparatie

Waterschade

20

Laadconnector

15 Plaatje telefoon reparatie

Batterij

Meest voorkomende problemen bij toestellen.

Volgens onderzoek heeft één op de vijf smartphone bezitters last van mankementen aan zijn of haar telefoon. Het meest voorkomende probleem waar mensen mee kampen is schade aan het scherm.

Voor een Huawei reparatie bent u aan het juiste adres bij Repair n Go. U kunt uw telefoon voor een reparatie brengen aan de Kamp 41 in Baarn waar u kunt wachten tot hij klaar is, of even shoppen. We zitten namelijk midden in het Centrum. U kunt uw kapotte Huawei ook voor reparatie aan ons opsturen mocht het u niet schikken.

Huawei reparatie bij Repair n Go – binnen 30 minuten klaar.

Heeft u problemen met uw telefoon, is uw iPhone gevallen en is hierdoor het Huawei glas gebroken of het scherm kapot gegaan, dan biedt Repair n Go de oplossing met een professionele Huawei scherm reparatie en uitstekende service met 180 dagen garantie. Wij repareren alle Huawei Smartphone’s voor een scherpe prijs waarbij wij hoge kwaliteit garanderen. Wij bieden een klaar terwijl u wacht service dus kom vandaag nog langs! Uw bent bij ons nooit uw telefoon lang kwijt en kunt op een professionele reparatie rekenen.

Ervaring en deskundig advies

Repair n Go voldoet aan alle technische eisen die in de reparatie-branche verplicht zijn gesteld en reparatie’s worden altijd uitgevoerd door specialisten.

Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van diverse technische mankementen en defecten, bijvoorbeeld het vervangen van het Huawei scherm of accu wanneer deze niet meer lang meegaat

Reserveer nu een datum & tijd voor reparatie.

Kenmerken reparatiedienst

  • Gecertificeerde experts
  • Klaar terwijl u wacht
  • Erkend reparateur verzekeringen
  • Service-contract mogelijk voor bedrijven