iPhone X reparatie – de verschillende soorten

iphone x reparatie

iPhone X reparatie bij Repair n Go

is je iPhone X kapot of doet hij het niet meer goed? Dan wil je snel je iPhone X laten repareren zonder dat je jouw gegevens kwijt raakt. Bij Repair n Go snappen we dat heel goed. Bij ons kun je terecht voor een snelle iPhone X reparatie die je online inplant. Veel mensen zijn bang dat ze voor een snelle én goede reparatie service gelijk de hoofdprijs moeten betalen. Dit is niet het geval bij Repair n Go. In tegenstelling tot veel andere iPhone X reparatie bedrijven zijn wij reëel in onze prijzen. Op onze webshop kun je direct zien wat de reparatie van jouw iPhone X gaat kosten. Hierdoor kom je dus niet voor verrassingen te staan.

Is uw iPhone X stuk en weet u niet hoe en waar u deze het best kunt laten maken? Dan bent u bij Repair n Go bij het juiste adres. U kunt bij ons uw telefoon snel laten repareren voor reële prijzen en goede service. De meeste iPhone X reparaties kunt u bij Repair n Go binnen een half uur laten maken. Wij bieden u ook de gelegenheid om tijdens de reparaties in onze winkel plaats te nemen op een bank waar u lekker kunt zitten, en als u zin heeft genieten van een lekker kopje koffie. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde iPhone X.

De meest voorkomende iPhone X reparaties kunt u in ons artikel terugvinden. Zo heeft u een scherm reparatie, accu reparatie, backcover reparatie, connector reparatie, earspeaker reparatie waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft jouw iPhone X waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijk bij ons langs. In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

Wij kunnen ook niet zonder onze telefoon!

je iPhone X werkt niet goed meer en je wilt het wel repareren maar je wilt niks kwijt raken en je telefoon niet lang kwijt zijn. Je iPhone X is bij ons in goede handen! Wij als telefoonreparateurs weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat je telefoon goed functioneert en dus heel belangrijk voor je is! Terwijl u kunt genieten van een lekker kopje koffie repareren wij je telefoon. Opsturen en lang wachten is niet meer nodig en is dus verleden tijd, dat was iets van vroeger want bij ons kan je vaak na 30 minuten al bellend de winkel weer uit! 

 

iPhone X Scherm reparatie

Voor iedere iPhone gebruiker is het de ergste nachtmerrie: Je laat per ongeluk je iPhone X vallen en er zit een enorme barst in, waardoor uw iPhone x niet meer goed reageert. Een scherm die helemaal kapot is, daar kun je natuurlijk niks mee. Wanneer dit bij u dit geval wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uw scherm laten vervangen. Ook kan het gevaarlijk zijn omdat er na een tijdje veel kleine scherpe stukjes glas uit kunnen vallen.

Bij Repair n Go kunt u een afspraak maken voor iPhone X scherm reparatie of direct in de winkel langskomen. Wij kijken deskundig naar het probleem, en bieden u de keus aan om te kiezen tussen een origineel of een A-kwaliteit iPhone X scherm. Ook zullen wij u gelijk informeren over de prijs van de reparatie en zullen wij u tijdens de reparatie van uw iPhone X op de hoogte houden. Zo krijgt u een belletje of een mailtje zodra uw iPhone X gerepareerd is. U kunt natuurlijk ook plaats nemen in de winkel en genieten van een lekker kopje koffie.

Wij raden u aan nadat u uw iPhone X laat vallen en er dus breuken ontstaan hem direct te laten repareren omdat de kans op water of vocht schade nu aanzienlijk hoger is.

iPhone X Batterij Reparatie

Heeft u last dat uw iPhone X snel leeg loopt of soms uit zichzelf uitvalt? Dit is natuurlijk hartstikke vervelend en maakt uw telefoon onbetrouwbaar. Over het algemeen is het logisch dat na verloop van de tijd (1 a 2 jaar) de accu minder wordt en aan vervanging toe is. Op het moment dat de telefoon steeds warmer begint te voelen is dat een teken dat de accu is opgezwollen. Dit kan gevaarlijk dus raden wij u aan niet te lang te wachten met het vervangen van u accu. Ook als de achterkant van uw telefoon bol wordt of uw telefoon komt los van de rand is dat een teken dat de accu aan vervanging toe is. Met een niet werkende accu is het natuurlijk geen doen.

Wij bij Repair n Go begrijpen dat u uw batterij of accu van uw iPhone X wilt laten vervangen, daarom kunt u bij ons terecht om uw iPhone X accu te laten vervangen. U kunt via onze website een afspraak maken om uw iPhone X accu reparatie of kunt u uiteraard in de winkel langskomen waar wij er voor u zijn u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. U kunt bij de balie komen om vertellen wat precies het probleem is, wij zullen vervolgens informeren over de prijs en de duur van de reparatie. Bij Repair n Go kunt u rekenen op snelle service. U moet er van uit gaan dat het vervangen van een iPhone X accu / batterij nog geen 30 minuten zal gaan duren. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van onze zithoek en kunt u tijdens de reparatie van uw iPhone X genieten van een lekker kopje koffie. Ook kunt u er voor kiezen om tijdens de reparatie wat boodschappen te doen in het centrum van de desbetreffende locatie. U zult dan op de hoogte worden gebracht van de status van de iPhone X reparatie en krijgt u een belletje zodra de accu van uw iPhone X vervangen is en klaar is om opgehaald te worden.

iPhone X Backcover (Glas) reparatie

Heeft u uw telefoon laten vallen en heeft u niet uw scherm laten breken maar uw achterkant? Dan is dat zeker geen pretje. De achterkant van je iPhone X is gebroken en je wilt dat graag laten repareren. Bij Repair n Go kan je terecht voor vervanging van je iPhone X Frame. Enkel het glas vervangen is helaas niet mogelijk en dit moet compleet gebeuren inclusief met frame en onderdelen. Maar wees niet getreurd wij bij Repair n Go zorgen er voor dat uw achterkant en behuizing van uw iPhone X snel en vakkundig wordt gerepareerd met originele onderdelen.

Wij bij Repair n Go begrijpen namelijk dat u uw achterkant van uw iPhone X zo snel mogelijk wilt laten vervangen. U kunt via onze website een afspraak maken voor een iPhone X backcover reparatie te laten vervangen of kunt u uiteraard in de winkel langskomen waar wij het mits op voorraad binnen korte tijd voor u repareren. U kunt bij de balie komen om vertellen wat precies het probleem is, wij zullen vervolgens informeren over de prijs en de duur van de reparatie. Bij Repair n Go kunt u rekenen op snelle service. U moet er van uit gaan dat het vervangen van een iPhone X achterkant/backcover ongeveer 60 minuten zal gaan duren. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van onze zithoek en kunt u tijdens de reparatie van uw iPhone X genieten van een lekker kopje koffie. Ook kunt u er voor kiezen om tijdens de reparatie wat boodschappen te doen in het centrum van de desbetreffende locatie. U zult dan op de hoogte worden gebracht van de status van de iPhone X reparatie en krijgt u een belletje zodra de achterkant van uw iPhone X vervangen is en klaar is om opgehaald te worden.

Wij willen u wel adviseren na dat u uw iPhone X heeft laten vallen en dus er een breuk in de backcover zit direct langs te komen aangezien de kans op waterschade of stofschade in uw iPhone X nu aanzienlijk hoger is en u schade in de iPhone X zelf kunt krijgen. 

 

iPhone X Oplaadpoort reparatie

Laat uw iPhone X niet meer goed op of loopt uw iPhone X leeg tijdens het opladen? Dan is uw iPhone X toe aan een nieuwe oplaadpoort. Wat ook vaak het geval kan zijn is dat uw oplaadpoort veel stof bevat. U zou dan zelf uw oplaadpoort kunnen schoonmaken. Dit raden wij wel af omdat u met bijvoorbeeld het verkeerde gereedschap te werk gaat. Op deze manier kunt u meer schade aanbrengen aan de oplaadpoort. U kunt zien dat de oplaadpoort kapot is als die wijder is geworden of als er veel speling zit bij het aansluiten van de oplader.

Wij bij Repair n Go begrijpen dat u ze snel mogelijk uw iPhone X oplaadconnector wilt laten repareren. U kunt bij ons terecht om uw oplaadpoort van uw iPhone x te laten vervangen. U kunt via onze website een afspraak maken voor iPhone X oplaadpoort reparatie of kunt u uiteraard in de winkel langskomen waar wij er voor u zijn u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. U kunt bij de balie komen om vertellen wat precies het probleem is, wij zullen vervolgens informeren over de prijs en de duur van de reparatie. Bij Repair n Go kunt u rekenen op snelle service. U moet er van uit gaan dat het vervangen van een iPhone X oplaadpoort ongeveer 60  minuten zal gaan duren. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van onze zithoek en kunt u tijdens de reparatie van uw iPhone X genieten van een lekker kopje koffie. Ook kunt u er voor kiezen om tijdens de reparatie wat boodschappen te doen in het centrum van de desbetreffende locatie. U zult dan op de hoogte worden gebracht van de status van de iPhone X reparatie en krijgt u een belletje zodra de oplaadpoort van uw iPhone X vervangen is en klaar is om opgehaald te worden.

 

iPhone X earspeaker reparatie

Hoort u niets tijdens het bellen of hoort u degene waarmee u belt heel slecht? Dan dient u uw oorspeaker van uw iPhone X te vervangen. Het is natuurlijk heel vervelend als u niks kunt horen waardoor uw gesprek met uw gesprekspartner niet soepel kan gaan verlopen.

Wij bij Repair n Go begrijpen dat u ze snel mogelijk uw iPhone X oorspeaker wilt laten repareren. U kunt bij ons in terecht om uw oorspeaker van uw iPhone x te laten vervangen. U kunt via onze website een afspraak maken voor iPhone X earspeaker reparatie of kunt u uiteraard in de winkel langskomen waar wij er voor u zijn u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. U kunt bij de balie komen om vertellen wat precies het probleem is, wij zullen vervolgens informeren over de prijs en de duur van de reparatie. Bij Repair n Go kunt u rekenen op snelle service. U moet er van uit gaan dat het vervangen van een iPhone x oorspeaker nog geen 30 minuten zult gaan duren. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van onze zithoek en kunt u tijdens de reparatie van uw iPhone X genieten van een lekker kopje koffie. Ook kunt u er voor kiezen om tijdens de reparatie wat boodschappen te doen in het centrum van de desbetreffende locatie. U zult dan op de hoogte worden gebracht van de status van de iPhone X reparatie en krijgt u een belletje zodra de oorspeaker van uw iPhone X vervangen is en klaar is om opgehaald te worden.

Je raakt geen gegevens kwijt!

Een iPhone reparatie van het scherm of iPhone Accu vervangen is hardwarematig dus we komen niet aan de software van je iPhone. Wij hoeven tijdens reparaties dus niet in uw telefoon te komen. Sterker nog, wij vragen nooit om je wachtwoord want deze hebben wij niet nodig. Wij vragen de klant dan ook voor de reparatie om de telefoon hellemaal uit te schakelen. Wij hebben dus geen toegang tot je telefoongegevens en dat vinden we wel prettig want andersom zouden wij dat ook graag willen. ZoJe hoeft je dus niet druk te maken om je gegevens! Een backup maken is wel altijd slim, doe dat dus wekelijks via iCloud of met de computer! Kom snel langs en wij repareren je iPhone met behoud van data