DE CAMERALENS IN EEN IPHONE REPAREREN

iPhone camera lens reparatie

JUISTE IPHONE CAMERA LENS REPARATIE!

Heeft u per ongeluk uw telefoon laten vallen en de lens van de achterste camera gebroken of bekrast, waardoor het moeilijk is om scherp te stellen, of waardoor vuil zich ophoopt? U bent gedekt door Repair n Go, dus maak u geen zorgen! Zonder het originele camera-onderdeel te verwijderen, kunnen we meestal het glas onafhankelijk vervangen in 20 minuten of minder. Om uw iPhone zo robuust mogelijk te maken, herbouwen wij de camera lens met behulp van Saffier glas. Wij ondersteunen elk iPhone model

REPARATIE ACHTERSTE CAMERALENS OP GOEDKOPE IPHONE

Het zal u niet verbazen dat Apple de lens niet zal repareren, dus als u geen verzekering hebt, zult u tussen de €300 en €600 moeten betalen om de lens buiten de garantie te laten vervangen. U zult veel minder uitgeven met Repair n Go! Je hebt er al een vanaf €40, afhankelijk van het model dat je hebt.

Het cameraglas lijkt bij elke nieuwe iPhone iets verder uit te steken, waardoor de kans op breuk toeneemt. Veel gebruikers hebben zich afgevraagd of de hele achterkant van de iPhone moet worden vervangen of dat het gebroken cameraglas kan worden gerepareerd. Hieronder onderzoeken we de haalbaarheid van deze reparatie.

GEBROKEN IPHONE CAMERA GLAS-KAN HET WORDEN GEREPAREERD?

Afhankelijk van de schade kan het cameraglas van de iPhone al dan niet door de klant worden vervangen. De buitenste glasplaat is slechts een beschermlaag; het is geen onderdeel van de cameralens. Gebruikers hebben een paar opties als dit het enige beschadigde onderdeel is. Aangezien de cameramodule echter aan de telefoon moet zijn gekoppeld om goed te kunnen functioneren, zal de consument Apple moeten vragen om de module te repareren als de camera zelf kapot is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *