5 Opties voor iPhone Achter Glas Vervanging

5 Opties voor iPhone Achter Glas Vervanging

Om verdere schade aan de telefoon en uw vingers te voorkomen, is het nu zaak het toestel te laten repareren. Een gebarsten iPhone-achterscherm kan snijden in handen en vingers, en het is ook een uitdaging om e-mails en sms’jes te versturen terwijl het beschadigd is. Zelfs iets eenvoudigs als het toestel vasthouden terwijl je wacht op de trein kan uitlopen op een bloedige ramp.

Er zijn een paar preventieve maatregelen die men kan nemen om de kans op letsel te verminderen en te voorkomen dat de iPhone zijn minder-dan-slanke nieuwe uiterlijk laat zien. Je kunt beginnen met een beschermhoesje; er zijn veel waterdichte en zelfs splintervrije opties verkrijgbaar. Men kan ook voorkomen dat sms’en tijdens het lopen, omdat het kan leiden tot de gebarsten of beschadigde achterruit.

Apple introduceerde de nieuwe glazen achterkant die men op alle iPhone-modellen ziet, om een meer doorlaatbare achterkant te maken die het signaal doorlaat.

De volgende zijn de opties voor iPhone Back Glass Replacement:

Lasermarkering

Een lasermachine is het meest effectieve gereedschap voor het repareren van iPhone achterruit. Reparatiebedrijven kiezen er doorgaans voor om deze dure machines niet aan te schaffen. De toekomst van iPhone reparaties ligt echter bij deze techniek. De lijm onder het achterglas wordt eerst gesmolten door professionals met behulp van laserapparatuur. Het glas wordt verwijderd en er wordt een nieuwe geplaatst. Het nieuwe glas past vlak op de iPhone omdat de laser de hele lijm van het frame verwijdert.

Achterglas scheiding

Na het markeren zijn de magneetreeks en het schild eenvoudig te verwijderen. Markeer de achterkant nogmaals om eventuele lijmresten te verwijderen nadat het glas volledig is verwijderd.

Om te testen of een nieuw achterglas met grotere cameragaten past, klemt u het eerst op het middenkader.

Druk met de persklem het achterglas stevig tegen het middenkader.

Vervanging metalen frame

Het volledige metalen frame van de iPhone kan eerst worden vervangen. Maar het kost veel tijd en geld om dit alternatief na te streven. Voor deze techniek moet de iPhone volledig worden gedemonteerd om ze te kunnen verklaren. Vervolgens wordt een nieuw frame geplaatst. Omdat nieuwe iPhone-frames duur zijn, moeten reparatiebedrijven meer in rekening brengen om de kosten van de onderdelen en het arbeidsloon te dekken. Deze dienst kost doorgaans enkele honderden dollars. Men krijgt altijd een metalen iPhone-raam dat afwijkt van het origineel, en bovendien kost het veel tijd en geld.

Een hittepistool

Het glas aan de achterkant van de iPhone kan worden verwarmd en afgebroken met een hittepistool. Sterke lijm houdt het glas op zijn plaats. En het smeltpunt is ongeveer 450 Celsius. Bij deze temperatuur kan de iPhone echter interne schade oplopen. Maar er zijn nog andere problemen met het gebruik van een hittepistool dan inwendig letsel. Omdat het zo moeilijk is om alle lijm eraf te krijgen, is het praktisch onmogelijk om dit soort reparaties nauwkeurig uit te voeren. Het vervangende glas past niet vlak op de iPhone als niet alle lijm is verwijderd. Uiteindelijk is deze aanpak niet aan te raden.

Door de manier waarop het is gemaakt en bevestigd aan de iPhone, zal het achterste glas net zo gemakkelijk breken en barsten als het voorste glas. In een hoesje zijn telefoons vaak zwaarder aan de achterkant. Een telefoon in een hoesje valt vaak op zijn achterkant.

De zeehonden doorbreken

Door de manier waarop moderne iPhones zijn gebouwd, kan het verwijderen van de achterruit een uitdaging zijn. De verbindingen tussen de achterkant van de telefoon en de samengesmolten interne onderdelen moeten op de een of andere manier worden verbroken. Er zijn geen gaten of bevestigingen die het bij elkaar houden; daarom kan het niet uit elkaar worden getrokken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *