De Nieuwe iPhones van 2019

iphone 2019

De Nieuwe iPhones van 2019

Ook in 2019 worden door Apple de nieuwe iPhones uitgebracht. Het gaat hierbij om de iPhone 11 en de iPhone XI. Op basis van de eerste geruchten kunnen we al afleiden wat we ongeveer kunnen verwachten van de iPhone 11 en iPhone XI. Want hoe beter we geïnformeerd zijn over de aanstaande 2019 iPhone en huidige iPhone modellen hoe beter je een keuze kunt maken als je een iPhone wilt kopen.

 

Release datum iPhone 2019

We verwachten de nieuwe iPhones in het najaar van 2019. Meestal kondigt Apple al eerder de nieuwe iPhones aan. In 2019 verwachten we drie nieuwe modellen. Ze worden daarom naar alle waarschijnlijkheid worden de iPhones verspreid over de maanden september en oktober. Heeft het zin om op de iPhone 2019 releasedatum te wachten? Dat ligt vooral persoonlijk. Er zijn altijd wel geruchten dat er nóg nieuwere iPhones aankomen, dus je kunt je het beste niet gek laten maken door de geruchten en een iPhone kopen op het moment dat je er eentje nodig hebt.

 

iPhone 2019 prijs

De exacte iPhone 2019 prijzen zijn nog niet bekend, maar als we kijken naar de huidige prijzen van de huidige modellen gaan we er vanuit dat de Prijzen ongeveer op het zelfde niveau liggen:

Opvolger iPhone XR 2019: vanaf 859 euro

Opvolger iPhone XS 2019: vanaf 1159 euro

Opvolger iPhone XS Max 2019: vanaf 1259 euro

 

iPhone 2019 functies

Hieronder vind je een aantal verwachte functies en eigenschappen waarover wordt gesproken voor de iPhone 2019:

 

Design

Apple gebruikt voor 2019 waarschijnlijk hetzelfde design. Dat houd in dat er drie modellen van drie verschillende formaten komen. Apple kiest voor de twee duurste modellen met een glazen achterkant. De glazen achterkant zou deze keer uit één stuk bestaan. De camerabult steekt daardoor iets minder ver uit, waardoor deze één geheel wordt met de rest van het toestel. Het is nog lastig te zeggen of de notch aan de voorkant van het scherm kleiner wordt. Apple gaat waarschijnlijk gebruik maken van nieuwe onderdelen. Er zijn alleen geen concrete aanwijzingen dat Apple met de nieuwe iPhones een kleinere notch gaat geven. Over de kleuren is weinig te zegge. Waarschijnlijk krijgen de twee duurste modellen dezelfde drie kleuren, namelijk spacegrijs, zilver en goud.  Voor de iPhone XR 2019 wordt gesproken over twee nieuwe kleuren, namelijk lavendel en groen.

OLED-scherm

Apple kiest ook in 2019 voor twee modellen met een OLED -scherm en eentje met een LCD-scherm. De goedkopere iPhone XR 2019 krijgt naar hetzelfde LCD, waardoor het OLED-scherm exclusief voor de duurdere 2019 iPhones blijft. Er wordt ook al een tijdje gespeculeerd over MicroLED scherm, maar daar is het in 2019 nog te vroeg voor. Apple zou microLED eerst op andere apparaten toe kunnen passen, zoals de Apple Watch. We hoeven dus nog geen iPhone 2019 met microLED scherm te verwachten.

Camera

Apple zou in 2019 twee iPhones willen uitbrengen met drie cameralenzen. Veel concurrerende smartphones hebben inmiddels ook al drie cameralenzen. De drie cameralenzen zouden alleen beschikbaar zijn op de twee OLED-modellen van de 2019 iPhones. Apple kiest voor een vierkante camerabult, waar de drie sensoren in een soort driehoek in verwerkt zijn.

De belangrijkste voordelen van de drievoudige cameralens:

Betere foto’s met lange sluitertijd

Betere foto’s bij slechte lichtomstandigheden

Betere herkenning van diepte

Verbeterde portretten

Natuurlijker diepte-effect op foto’s