iPhone scherm reparatie en scherm vervangen service

Heeft u een probleem met uw iPhone? U kunt bij ons 7 dagen per week terecht aan de Langestraat 70 in Amersfoort.  Sinds kort hebben we ook een vestiging aan de Laanstraat 41A in Baarn. Voor iPhone scherm reparatie bent u bij ons op het juiste adres. Wij vervangen het gebroken scherm van uw iPhone terwijl u wacht. Uw telefoon kan vandaag nog gerepareerd worden! Maak een afspraak hieronder of bel ons!

Doctor Phone
Hoofdtelefoon
Indien de aansluiting zichtbaar defect is of niet reageert op de headset
Doctor Phone
Camera
Doctor Phone
Powerknop
Indien de aan en uit knop niet klikt, vast zit of niet reageert
Doctor Phone
Volumeknoppen
Doctor Phone
Scherm
Doctor Phone
Home knop
Als de knop niet reageert, af en toe wel en dan weer niet
Doctor Phone
Waterschade
Doctor Phone
Microfoon
Indien de tegenpartij u niet hoort
Doctor Phone
Accu
Als uw toestel niet of nauwelijks meer oplaad, binnen een paar uur leeg is
Doctor Phone
Oplaad connector
Indien het toestel niet meer oplaad en/of het oplaadpunt beschadigd is

Display

Waterschade

Laadconnector

Batterij

Meest voorkomende problemen bij toestellen.

Volgens onderzoek heeft één op de vijf smartphone bezitters last van mankementen aan zijn of haar telefoon. Het meest voorkomende probleem waar mensen mee kampen is schade aan het scherm.

Voor een iPhone reparatie bent u aan het juiste adres bij Repair n Go. U kunt uw iPhone voor een reparatie brengen aan de Laanstraat 41A in Baarn waar u kunt wachten tot hij klaar is, of even shoppen. We zitten namelijk midden in het Centrum. U kunt uw kapotte iPhone ook voor reparatie aan ons opsturen mocht het u niet schikken.

iPhone reparatie bij Repair n Go – binnen 30 minuten klaar.

Heeft u problemen met uw telefoon, is uw iPhone gevallen en is hierdoor het iPhone glas gebroken of het scherm kapot gegaan, dan biedt Repair n Go de oplossing met een professionele iPhone scherm reparatie en uitstekende service met 180 dagen garantie. Wij repareren alle iPhone’s en iPad’s voor een scherpe prijs waarbij wij hoge kwaliteit garanderen. Wij bieden een klaar terwijl u wacht service dus kom vandaag nog langs! Uw bent bij ons nooit uw telefoon lang kwijt en kunt op een professionele reparatie rekenen.

Ervaring en deskundig advies

Repair n Go voldoet aan alle technische eisen die in de reparatie-branche verplicht zijn gesteld en reparatie’s worden altijd uitgevoerd door specialisten.

Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van diverse technische mankementen en defecten, bijvoorbeeld het vervangen van het iPhone scherm of accu wanneer deze niet meer lang meegaat

Reserveer nu een datum & tijd voor reparatie.

Kenmerken reparatiedienst

  • Gecertificeerde experts
  • Klaar terwijl u wacht
  • Erkend reparateur verzekeringen
  • Service-contract mogelijk voor bedrijven