Sony scherm gebroken? Direct Sony reparatie terwijl u wacht!

Professionele reparatie voor uw Sony en klaar terwijl u wacht? is uw telefoon gevallen en is hierdoor het Sony scherm gebroken dan bent u bij Repair n Go Waddinxveen (Brugweg 1) aan het juiste adres! Een professionele Sony scherm reparatie en uitstekende service met 180 dagen garantie.

Wij repareren alle Sony telefoons en tablets voor een scherpe prijs waarbij u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit onderdelen. Wij bieden een klaar terwijl u wacht service dus kom vandaag nog langs! Uw bent bij ons nooit uw telefoon lang kwijt en altijd met behoud van uw gegevens!

Repair n Go

  • Brugweg 1, 2741 KT Waddinxveen
  • 0182 820 218
reviews iphone reparatie

Bekijk onze reviews15+ Jaar ervaring & Deskundig advies

Repair n Go voldoet aan alle technische eisen die in de telefoon reparatie branche verplicht zijn gesteld. De reparatie’s worden altijd uitgevoerd door getrainde specialisten. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van uiteenlopende technische defecten zoals bijvoorbeeld het vervangen van het Sony scherm of Sony batterij vervangen wanneer deze niet meer lang meegaat. Een veelvoorkomend probleem is dat Sony telefoons  naar mate tijd slecht opladen of niet meer opladen. De oplaadpoort van de Sony raakt vaak vervuild of beschadigd. Wij hebben de onderdelen op voorraad en lossen dit soort problemen voor u op terwijl uw wacht.

iphone
girl

Wij kunnen ook niet zonder onze telefoon!

We weten als geen ander hoe belangrijk je telefoon voor je is! je Sony werkt niet goed meer en je wilt het wel repareren maar je wilt niks kwijt raken en je telefoon niet lang kwijt zijn. Je Sony is bij ons in goede handen!  Terwijl jij koffie drinkt repareren wij je telefoon. Niet opsturen en lang wachten dus, dat was iets van vroeger want bij ons kan je vaak na 30 minuten al bellend de winkel weer uit!

Maak een afspraak

iphonex Reparatie

Misschien kost je reparatie wel niks?

is je Sony thuis gevallen of op reis? Vaak ben je dan verzekerd! Bel even met jouw inboedelverzekering of reisverzekering. Soms heb je een eigen risico afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Heeft iemand anders hem laten vallen? heeft deze persoon een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering? Wij zijn in ieder geval een erkend reparatiepunt ook voor verzekeringen. U kunt de prijzen doorgeven die op onze website staan vermeld en bij akkoord langskomen voor direct reparatie!

Je raakt geen gegevens kwijt!

Een Sony reparatie van het scherm of Sony batterij vervangen is hardwarematig dus we komen niet aan de software van je Sony. Sterker nog, wij vragen nooit om je wachtwoord want deze hebben wij niet nodig. Wij hebben dus geen toegang tot je telefoongegevens en dat vinden we wel prettig want andersom zouden wij dat ook graag willen. Je hoeft je dus niet druk te maken om je gegevens! Een backup maken is wel altijd slim, doe dat dus wekelijks via Cloud of met de computer! Kom snel langs en wij repareren je Samsung met behoud van data!

Mijn Sony heeft waterschade opgelopen..

Als je de tijd kon terugdraaien had je dat gedaan maar het is nu eenmaal zo. Je Sony heeft waterschade opgelopen. Alleen wat vlekken in het scherm of misschien is het zo erg dat je Sony niet meer aangaat? Daar zit je dan met je handen in het haar. Het is nog geen verloren zaak mits je snel bent! Water zorgt namelijk voor oxidatie op het moederbord. Dit proces moet indien mogelijk voorkomen worden en daarom is het van noodzakelijk belang dat er snel een gespecialiseerde reiniging van het moederbord plaats vindt. Bel ons vandaag nog en kom langs voor hulp bij waterschade aan je Sony.

Sony glas gebroken

Vaak is je Sony nog te gebruiken als het scherm gebroken is. Het glas wat gebroken is maakt de telefoon wel meer kwetsbaar voor waterschade! Een Sony met waterschade is een veel groter probleem dan alleen een kapot scherm hebben. Uiteindelijk wil je het toch gemaakt hebben. Het beste is om dit zo vroeg mogelijk te doen! Je hebt dan nog geen stof of water in je telefoon en als je er na reparatie een strakke case bij neemt is hij weer klaar voor gebruik!

Sony Reparatie Waddinxveen

Sony scherm reparatie binnen 30 minuten

Reparatie van je Sony scherm doen we voor je binnen 30 min. Altijd met gebruik van originele onderdelen. Verder krijgt u 180 dagen garantie op de reparatie. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs! Repair n Go!

Sony Reparatie Waddinxveen

Technische mankementen lossen wij voor u direct op in een van onze servicepunten. Loopt u Sony vast of heeft u een toegangscode erop die u bent vergeten? Ook voor dit soort zaken helpen wij u graag. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs.

Sony batterij loopt snel leeg

Valt uw Sony snel uit? Naarmate tijd is het logisch dat deze minder lang meegaat en aan vervanging toe is. Wij kunnen de batterij van uw Sony vervangen binnen 30 min.