Heb je een probleem met je iPhone XS Max?

iPhone XS Max scherm gebroken? Wij repareren je iPhone XS Max met behoud van je gegevens en klaar terwijl je wacht! Je kan hiervoor terecht bij onze vestiging in Enschede aan de Deurningerstraat 145. Repair n Go repareert smartphones en tablets voor de beste prijzen met originele onderdelen. Omdat we landelijk opereren kunnen we de goedkoopste tarieven aanbieden en dat terwijl wij met originele onderdelen werken.

Repair n Go Enschede is de aangewezen plek voor reparatie van je iPhone XS Max! We repareren het scherm van je iPhone terwijl je wacht en geniet van je koffie.

Je iPhone kunnen we vandaag nog voor je repareren! Maak snel een afspraak of bel ons!

Batterij loopt snel leeg van je iPhone XS Max?

Naar mate de tijd wordt gaat de accu steeds minder mee en op een bepaalde moment kan je zelfs hebben dat de percentage’s niet meer kloppen. Dit is een duidelijke teken dat de accu aan vervanging toe is. iPhone XS Max accu vervangen doen wij terwijl u wacht en na reparatie gaat uw telefoon weer net zo lang mee als in het begin! Dat een accu steeds minder lang meegaat heeft te maken met de laadcyclussen. Elke keer dat uw telefoon leeg loopt en u hem oplaadt is dat 1 laadcycli. Bij 300 laadcycli (ongeveer 10 maanden gebruik) is de capaciteit van een iPhone accu gezakt naar 60-70%.

Reparatie
telefoon reparatie 1
reviews iphone reparatie

BEKIJK ONZE REVIEWSgereedschap logo

Veel voorkomende problemen bij iPhone's

Volgens onderzoek heeft één op de vijf smartphone bezitters last van mankementen aan zijn of haar telefoon. Het meest voorkomende probleem waar mensen mee te maken krijgen is een gebroken scherm.

iPhone XS Max Camera reparatie

Als de camera niet werk en/of flits niet werkt

iPhone XS Max Aan/Uit Knop reparatie

Indien de aan/uit knop niet reageert of niet meer klikt

iPhone XS Max Volume Knoppen reparatie

Als de knoppen zijn vastgelopen, niet reageren of als de mute-knop lam is

iPhone XS Max Batterij reparatie

Als uw telefoon niet of nauwelijks meer oplaad of binnen een paar uur leeg is

iPhone XS Max AUX reparatie

Indien de aansluiting verstopt zit of niet reageert op een headset
iphone telefoon reparatie

iPhone XS Max Microfoon reparatie

Indien uw gesprekspartner u niet hoort tijdens het bellen

iPhone XS Max Home Knop reparatie

Indien de knop niet goed reageert of af en toe wel werkt en dan weer niet

iPhone XS Max Scherm reparatie

Als het glas is gebroken of het onderliggende LCD/OLED scherm vlekken of strepen vertoont

iPhone XS Max Water Schade reparatie

Indien het toestel in aanraking is geweest met water of een andere vorm van vloeistof

iPhone XS Max Oplaad connector reparatie

Indien uw telefoon niet meer oplaad en/of het oplaadpunt beschadigd is

Scherm reparatie

90%

Batterij Problemen

60%

Oplaad problemen

20%

Waterschade

15%

samsung Reparatie

Voor een iPhone XS Max reparatie bent u aan het juiste adres bij Repair n Go Enschede. U kunt uw iPhone voor een reparatie brengen aan de Wethouder Geberstraat 27A in Enschede waar u kunt wachten tot hij klaar is, of even shoppen. We zitten namelijk midden in het Centrum.

Allerlei kabels geprobeerd maar uw iPhone laadt nog steeds niet goed op? iPhone XS Max oplaadpoort reparatie is een van de meest voorkomende reparatie’s die wij doen. Naarmate de tijd en gebruik van verschillende soorten kabels en stof kan de oplaadpoort van uw iPhone XS Max beschadigd raken. Wij repareren de oplaadpunt van uw iPhone terwijl u wacht en met behoud van uw gegevens!

iPhone XS Max reparatie - direct klaar terwijl u wacht

Heeft u problemen met uw telefoon, is uw iPhone gevallen en bent u nu op zoek naar iPhone XS Max glas reparatie dan biedt Repair n Go u professionele iPhone scherm reparatie aan en dat direct terwijl u wacht met 180 dagen garantie. Wij repareren alle iPhone’s en iPad’s voor een scherpe prijs waarbij wij hoge kwaliteit garanderen. Wij bieden een klaar terwijl u wacht service dus kom vandaag nog langs! Uw bent bij ons nooit uw telefoon lang kwijt!

15+ jaar ervaring en deskundig advies

Repair n Go voldoet aan alle technische eisen die in de reparatie-branche verplicht zijn gesteld en reparatie’s worden altijd uitgevoerd door specialisten.Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van diverse technische mankementen en defecten, bijvoorbeeld het vervangen van het iPhone accu wanneer deze niet meer lang meegaat

mobiel repareren

Kenmerken Repair n Go

  • Gecertificeerde experts
  • Klaar terwijl u wacht
  • Erkend reparateur verzekeringen
  • Geen verlies van gegevens

Reserveer een  datum & tijd voor reparatie nu!