Huawei scherm gebroken: Waar reparatie laten doen?

scherm vervangen

Het glas van je Huawei telefoon is gebroken en om erger te voorkomen wil je het zo snel mogelijk laten oplossen. Het scherm wil je vervangen hebben door een origineel onderdeel en je wilt jouw telefoon niet te lang kwijt zijn. Als je aanklopt bij de telefoonwinkel of webshop waar je jouw Huawei telefoon hebt gekocht hoor je dat je hem weken kwijt gaat zijn. Dit is geen optie dus moet je zoeken naar een Huawei reparatie winkel. Een goede Huawei reparatie winkel gebruikt enkel originele onderdelen en doet direct reparatie.

Wanneer het glas van je Huawei telefoon is gebroken is deze meer kwetsbaar voor oxidatieschade. Het is belangrijk daarom het scherm zo snel mogelijk te laten vervangen. Is de schade thuis gebeurt of op reis en kunt u het declareren bij uw inboedel of reisverzekering. Doe de reparatie dan bij een erkende reparateur die samen werkt met uw verzekering. Een Huawei scherm reparatie kan best duur zijn maar het zal altijd goedkoper zijn dan de aanschaf van dezelfde telefoon.

Is het al te laat en heb je ook al waterschade in het scherm? Laat dan zo snel mogelijk een waterschade reinigings behandeling doen. Door middel van speciaal apparatuur wordt dan het moederbord gereinigd. Huawei waterschade reparatie is een langdurig proces maar als het lukt zullen al uw bestanden bewaard blijven.