Heb je een probleem met je Motorola One?

Motorola One scherm gebroken? Wij repareren je Motorola One met behoud van je gegevens en klaar terwijl je wacht! Je kan hiervoor terecht bij onze vestiging in Amersfoort aan de Langestraat 70. Repair n Go repareert smartphones en tablets voor de beste prijzen met originele onderdelen. Omdat we landelijk opereren kunnen we de goedkoopste tarieven aanbieden en dat terwijl wij met originele onderdelen werken.

Repair n Go Amersfoort is de aangewezen plek voor reparatie van je Motorola One. We repareren het scherm van je Motorola terwijl je wacht en geniet van je koffie.

Je Motorola kunnen we vandaag nog voor je repareren! Maak snel een afspraak of bel ons!

Wij werken alleen met originele onderdelen!

Batterij loopt snel leeg van je Motorola One?

Naar mate de tijd wordt gaat de accu steeds minder mee en op een bepaalde moment kan je zelfs hebben dat de percentage’s niet meer kloppen. Dit is een duidelijke teken dat de accu aan vervanging toe is. Motorola One reparatie doen wij terwijl u wacht en na reparatie gaat uw telefoon weer net zo lang mee als in het begin! Dat een accu steeds minder lang meegaat heeft te maken met de laadcyclussen. Elke keer dat uw telefoon leeg loopt en u hem oplaadt is dat 1 laadcycli. Bij 300 laadcycli (ongeveer 10 maanden gebruik) is de capaciteit van een Motorola accu gezakt naar 60-70%.

reviews iphone reparatie

BEKIJK ONZE REVIEWS







Veel voorkomende problemen bij Motorola

Volgens onderzoek heeft één op de vijf smartphone bezitters last van mankementen aan zijn of haar telefoon. Het meest voorkomende probleem waar mensen mee te maken krijgen is een gebroken scherm.

Motorola One Camera reparatie

Als de camera niet werk en/of flits niet werkt

Motorola One Aan/Uit knop reparatie

Indien de aan/uit knop niet reageert of niet meer klikt

Motorola One Volume knoppen reparatie

Als de knoppen zijn vastgelopen, niet reageren of als de mute-knop lam is

Motorola One Batterij reparatie

Als uw telefoon niet of nauwelijks meer oplaad of binnen een paar uur leeg is

Motorola One AUX reparatie

Indien de aansluiting verstopt zit of niet reageert op een headset
telefoonreparatie

Motorola One Microfoon reparatie

Indien uw gesprekspartner u niet hoort tijdens het bellen

Motorola One Home knop reparatie

Indien de knop niet goed reageert of af en toe wel werkt en dan weer niet

Motorola One Scherm reparatie

Als het glas is gebroken of het onderliggende LCD/OLED scherm vlekken of strepen vertoont

Motorola One Water schade reparatie

Indien het toestel in aanraking is geweest met water of een andere vorm van vloeistof

Motorola One Oplaad connector reparatie

Indien uw telefoon niet meer oplaad en/of het oplaadpunt beschadigd is

Scherm reparatie

90%

Batterij problemen

60%

Oplaad problemen

20%

Waterschade

15%

Voor een Motorola One reparatie bent u aan het juiste adres bij Repair n Go Amersfoort. U kunt uw Motorola voor een reparatie brengen aan de Langestraat 70 in Amersfoort waar u kunt wachten tot hij klaar is, of even shoppen. We zitten namelijk midden in het Centrum.

Allerlei kabels geprobeerd maar uw Motorola laadt nog steeds niet goed op? Motorola One oplaadpoort reparatie is een van de meest voorkomende reparatie’s die wij doen. Naarmate de tijd en gebruik van verschillende soorten kabels en stof kan de oplaadpoort van uw Motorola One beschadigd raken. Wij repareren de oplaadpunt van uw Motorola terwijl u wacht en met behoud van uw gegevens!

Motorola One  reparatie - direct klaar terwijl u wacht

Heeft u problemen met uw telefoon, is uw Motorola gevallen en bent u nu op zoek naar Motorola glas reparatie dan biedt Repair n Go u originele Motorola scherm reparatie aan en dat direct terwijl u wacht met 180 dagen garantie. Wij repareren alle Motorola telefoons voor een scherpe prijs waarbij wij hoge kwaliteit garanderen. Wij bieden een klaar terwijl u wacht service dus kom vandaag nog langs! Uw bent bij ons nooit uw telefoon lang kwijt!

15+ jaar ervaring en deskundig advies

Repair n Go voldoet aan alle technische eisen die in de reparatie-branche verplicht zijn gesteld en reparatie’s worden altijd uitgevoerd door specialisten.Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van diverse technische mankementen en defecten, bijvoorbeeld het vervangen van het Motorola accu wanneer deze niet meer lang meegaat

Kenmerken Repair n Go

  • Gecertificeerde experts
  • Klaar terwijl u wacht
  • Erkend reparateur verzekeringen
  • Geen verlies van gegevens

Reserveer een  datum & tijd voor reparatie nu!

Scherm reparatie of batterij problemen.

Goed gemaakt!

Bij reparatie van het scherm van uw telefoon of accu vervangen komen niet we niet aan de software van je telefoon. Wij hoeven tijdens reparaties dus niet in je telefoon. Sterker nog, wij vragen nooit om je wachtwoord want deze hebben wij niet nodig. Wij vragen je dan ook voor de reparatie om de telefoon helemaal uit te schakelen. Wij hebben dus geen toegang tot je telefoongegevens en dat vinden we wel prettig want andersom zouden wij dat ook graag willen. Je hoeft je dus niet druk te maken om je gegevens! Een backup maken is wel altijd slim, doe dat dus wekelijks via de Cloud of met de computer! Kom snel langs en wij repareren je telefoon met behoud van data!

Kom langs met of zonder afspraak!

Het doet al pijn genoeg.

Wij weten hoe belangrijk je telefoon voor je is. Daarom zorgen we ervoor dat deze binnen no time gefixt is! Een unieke service van Repair n Go is de klaar-terwijl-u-wacht service voor vrijwel elke smartphone reparatie. Repair n Go repareert in de meeste gevallen een telefoon binnen 30 minuten. Dit is niet alleen bij scherm reparatie maar ook bij camera, batterij of oplaadpoort reparatie. Voor de zekerheid of wij het onderdeel op voorraad hebben kunt u bellen of een afspraak maken op onze website. Indien gewenst kunt meekijken tijdens de reparatie onder genot van een warme koffie. Onze monteurs werken uitsluitend met originele onderdelen. Indien deze niet beschikbaar zijn dan werken wij met de hoogste kwaliteit mogelijk en u krijgt ook garantie op de reparatie. Uw telefoon vandaag nog laten maken? Bel ons even en kom langs zonder afspraak!